U bevindt zich hier: Voorpagina WEB::Studio Webdesign

Get Adobe Flash player

Winkelwagen

Uw mandje is momenteel leeg.

Webdesign

Website design

Standaard Pakketten

Afdrukken PDF

WEB::Site - Standaard website/webshop pakketten

bestOnline biedt, naast volledige maatwerk ontwerp van websites, een aantal voordelige standaard pakketen. Optioneel kunnen deze pakketten worden uitgebreidt met onze WEB::Publish en/of WEB::Service diensten. In de tabel vindt u een overzicht van de drie standaard WEB::Design pakketten. Deze pakketten zijn op basis van open source CMS (Content Management System) - doorgaans Joomla!, voor dynamische, modulaire en makkelijk te onderhouden en uitbreidbare websites. Daarbij heeft iu de keuze uit meer dan 70 templates (ontwerpstijlen). Verder kunnen we u van dienst zijn bij het ontwikkelen van standaard en maatwerk webwinkel sites op basis van Joomla/Virtuemart of Magento CMS systemen, compleet met integratie van betalingssystemen, waaronder iDEAL, PayPal, MultiSafepay. Hiermee kunt u snel online een webwinkel beginnen.

Laatst aangepast ( zaterdag, 17 oktober 2009 23:19 ) Lees meer...
 

Website Ontwerp Diensten

Afdrukken PDF

bestOnline heeft zich speciaal toegelegd op het ontwikkelen van websites voor de locale (semi-)Overheid en het Midden en Klein Bedrijf (MKB/KMO). Door onze persoonlijke aandacht en flexible instelling zijn wij prima instaat om aan uw bijzondere wensen tegemoet te komen: van een snelle low-budget standaard oplossing, tot een op maat gesneden high-end oplossing op basis van een Content Management Framework (CMS).

Laatst aangepast ( zaterdag, 17 oktober 2009 23:17 ) Lees meer...
 

Website Make-Over

Afdrukken PDF

WEB::Make-Over, Website Restyling Service

U heeft al een website, maar de style, grafische vormgeving, layout en techniek is al enigzins gedateerd. Dan is onze website make-over service "PIMP-MY-SITE" speciaal voor u !

Op basis van bestaand beeldmateriaal, teksten en inhoud gaan wij na een in-take gesprek voor u aan de slag. Tijdens dit in-take gesprek gaan wij door alle facetten van uw website en uw wensen heen en bespreken de impact van de verschillende mogelijkheden.

Daarna gaan onze specialisten over tot een "Extreme make-over" van uw website. De face-lift verjonging zorgt er voor dat de site er weer een paar jaar mee door kan.

Wij vernieuwen niet alleen het uiterlijk van de site, ook wordt de website techniek onderhanden genomen. Bijvoorbeeld de traditionele HTML website, of de moeilijk te onderhouden Flash site wordt vervangen door een 'state-of-the-art' CMS (content managemen system) website. Welke voordelen dat allemaal biedt leggen we u graag uit. Maar, om een tipje van de sluier te lichten, het meest gewaardeerde aan een CMS is, dat uzelf zonder technische kennis heel eenvoudig uw site kunt onderhouden en zonder hulp van anderen.

 

Laatst aangepast ( woensdag, 22 juli 2009 23:13 )
 

Maatwerk

Afdrukken PDF

WEB::Custom Design Maatwerk/Meerwerk

Om enig inzicht te geven in onze webdesign maatwerkberekeningen kunt u onderstaande tabel raadplegen. Voor grotere opdrachten gelden echter staffel kortingen, die kunnen oplopen tot wel 25%. In alle gevallen krijgt u echter vooraf een offerte aangeboden, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Aanvragen via emailadres: info@bestonline.nl.

Laatst aangepast ( zondag, 25 oktober 2009 15:25 ) Lees meer...
 

Onze Tweets

HELP::Online

skype-logo

HELP::Desk

hd-img Online helpdesk tickets,
informatie & administratie:
URL: https://
helpdesk.bestonline.nl

Email:
help@bestonline.nl
Tel:
+31 (0)20 369 0148